Som bruker av dib, inviterer vi deg til gratis webinar

Du vil få en nyttige og praktisk gjennomgang, som gjør at du får mer igjen for din tilgang til dib!

NB: Passer ikke tidspunktet? Meld deg likevel på, så får du automatisk tilsendt link med opptak, når webinaret er ferdig.

Webinar

Tema: Oppslag og regnskap

I dette webinaret vil du få en nyttige og praktisk gjennomgang, som gjør at du får mer igjen for din tilgang i dib! Vi fokuserer på oppslag og praktisk innhold.

Påmelding torsdag 20. juni  09.00 - 09.30
Påmelding onsdag 21. august  10.00 - 10.30

Tema: Dokumentgenerator og dynamiske sjekklister

Vi viser deg hvordan du enkelt kan jobbe med alt fra enkeltdokumenter rundt styrearbeid, til hele dokumentpakker på egenkapital- og selskapstransaksjoner. Du får se hvordan våre sjekklister/veiledere tar deg trygt igjennom ulike typer prosesser.

Påmelding torsdag 20. juni 10.00 - 10.30
Påmelding torsdag 22. august 10.00 - 10.30

Tema: Revisjon og dokumentgenerator

I dette webinaret har vi spesielt fokus på innhold og relevante verktøy for de som jobber som revisor og revisormedarbeidere

Påmelding onsdag 26. juni 10.00 - 10.30
Påmelding torsdag 29. august 10.00 - 10.30

Tema: IFRS og rapportering

I dette webinaret vil vi vise deg innhold og relevante verktøy for brukere som jobber med IFRS og rapportering:

Påmelding torsdag 27. juni 10.00 - 10.30
Påmelding onsdag 28. august 10.00 - 10.30