Et par korte videoer

Eksempel: Kapitalforhøyelse
Eksempel: Fusjon

Utfylling av variabler

Før du kan begynne å fylle ut dokumenter, det vil si fylle ut variablene må du opprette et navn på utfyllingen  øverst til venstre. Nå vil dokumentpakken ligge i ditt register "Utfyllinger" som du vil finne nederst på forsiden i DIB.

I venstremenyen kan du f.eks velge hvilken type fusjon som er aktuell. Foretaksform vil stå på AS som standard. Gjelder det ASA, velger du dette.

Nå kan du begynne å fylle ut variablene i dokumentene.
For å gjøre utfyllingen raskere har vi automatisk utfylling av foretaksinformasjon.

Når du begynner å skrive inn foretakets navn velg riktig selskap. All aktuelle variabler som det finnes data på vil limes automatisk inn i dokumentet du jobber med, og alle de andre dokumentene i pakken. Herfra kan du selv supplere med datoer, klokkeslett og annen tekst.

Du vil hele tiden se dokumentet du fyller ut på høyre side.

Når du er ferdig med å fylle ut de dokumentene du ønsker, sørg for at de er huket av i venstremenyen. Skroll nedover og klikk på Generer Dokumenter for å eksportere dokumentene.

I Generer dokumenter vil du få mulighet til å huke av og på dokumenter du ønsker å eksportere.

Under Levering kan du velge hvordan DIB skal levere dokumentene. ZIP (pakket fil), ønsker å redigere dokumentet videre, velger du word.  Alle dokumenter med innholdsfortegnelse.

Ved å velge "som vedlegg til e-post" Genererer DIB e-post med deg som avsender og med dokumentet som vedlegg i Word. Du kan også sende til deg selv.

Huker du av for Inkluder kommentarer vil du få med noen faglige tips og råd i dokumentets marg. Disse kommentarene vil ikke være med på utskrift eller ved konvertering til pdf. Se eksempel under.

Du kan også slette kommentarene i Word. I menyen velg se igjennom , slett og slett alle kommentarer i dokumentet