Dokumentgenerator på 1-2-3

Nyttige tips for dokumentgenerator. Sjekkliste og maler for ulike prosesser

Oppdatert over en uke siden

Et par korte videoer

Utfylling av variabler

Før du kan begynne å fylle ut dokumenter, det vil si fylle ut variablene må du opprette et navn på utfyllingen  øverst til venstre. Nå vil dokumentpakken ligge i ditt register "Utfyllinger" som du vil finne under "Mitt innhold" øverst til høyre i DIB

I venstremenyen kan du f.eks velge hvilken type fusjon som er aktuell. Foretaksform vil stå på AS som standard. Til høyre for valg av type prosess kan du også velge ASA dersom du ønsker det.

Nå kan du begynne å fylle ut variablene i dokumentene.
For å gjøre utfyllingen raskere har vi automatisk utfylling av foretaksinformasjon.

Når du begynner å skrive inn foretakets navn velger riktig selskap. All aktuelle variabler som det finnes data på vil limes automatisk inn i dokumentet du jobber med, og alle de andre dokumentene i pakken. Herfra kan du selv supplere med datoer, klokkeslett og annen tekst.

Du vil hele tiden se dokumentet du fyller ut på høyre side.

Når du er ferdig med å fylle ut de dokumentene du ønsker, sørg for at de er huket av i venstremenyen. Klikk på den orange knappen "Generer" nederst i venstremenyen for å eksportere dokumentene.

I Generer dokumenter vil du få mulighet til å huke av og på dokumenter du ønsker å eksportere.

Under Levering kan du velge hvordan DIB skal levere dokumentene. ZIP (pakket fil), ønsker å redigere dokumentet videre, velger du word.  Alle dokumenter med innholdsfortegnelse.

Ved å velge "som vedlegg til e-post" Genererer" DIB e-post med deg som avsender og med dokumentet som vedlegg i Word. Du kan også sende til deg selv.

Huker du av for Inkluder kommentarer vil du få med noen faglige tips og råd i dokumentets marg. Disse kommentarene vil ikke være med på utskrift eller ved konvertering til pdf. Se eksempel under.

Du kan også slette kommentarene i Word. I menyen velg se igjennom , slett og slett alle kommentarer i dokumentet