Kontohjelp gir raske svar på de enkle spørsmålene som satser, kontering, bokføring og regnskap.

Alle som har DIB har fri tilgang til Kontohjelp. Du kommer til kontohjelp med direktelink fra DIB, nederst til venstre, eller ved å logge inn på www.kontohjelp.no
med samme brukernavn og passord som du har i DIB.

Eksempel:

• Ved søk på gaver ansatte vil du raskt få opp oversikt over aktuelle fagtemaer, satser og treff i kontoplan
  • Ønsker du å lese vår veileder kan du klikke på for eksempel Fra selskapet - Skattepliktige Gaver og du kan lese mer om emnet

Knapper

Øverst i veilederene finner du tre knapper

• Åpne i nytt vindu: Åpner veilederen i et eget nettleservindu
  • Send på e-post: Send veilederen på e-post enten internt eller eksternt
  • Skriv ut: lar deg printe veilederen enten via egen printer eller til pdf

Venstremeny

Til venstre i Kontohjelp kan du velge mellom 3 visninger

Søk:

Her står du når du skal søke i de tre kollonnene på Kontering, Satser og Kontoplan

Kalkulatorer:

Historisk Valutakalkulator gir deg mulighet til å beregne beløp i valuta bakover i tid.

Bompengekalkulator beregner bompenger fra A-Å. Nyttig når du skriver reiseregning.
I tillegg får du distanse og oversikt over bomstasjoner i Google Maps

Informasjon om bompriser og bomstasjoner kommer fra Statens Vegvesen

Frister holder deg oppdatert på hvilke frister som gjelder i løpet av et regnskapsår. Kalenderen justeres til første virkedag fra ordinære frister.