I Regnskapsanalyse kan du hente frem og sammenlikne en bedrifts nøkkeltall med inntil 3 konkurrerende bedrifter. Du kan også sammenlikne med bransjesnittet for hele landet eller fylket hvor bedriften har forretningsadresse.

• Legg først inn firmanavn
  • Legg deretter inn konkurrenter (max 3)
  • Du kan velge å vise bransesnittet i fylke og hele landet ved å velge med eller uten Bransjesnitt på høyre side
  • På venstre side kan du velge å skrive ut, eller laste ned til Excel
  • Nøkkeltallene hentes fra Proff Forvalt. Tallene for siste regnskapsår slippes 31. august.