Inne på våre sjekklister, skjemaer, håndbøker, veiledere vil du alltid finne en stjerne ☆. Når du trykker på denne vil du få lagt dette i din egen favorittliste.

Du vil alltid finne dine favoritter under Mitt Dashboard. Knappen med ditt navn på forsiden av DIB, eller ved å trykke på linken Favoritter nederst på forsiden av DIB.

eller

og du kommer til Mitt Dashboard

Her kan du bla i listen over dine favoritter, eller bruke søkefunksjonen.