Et par korte videoer

Eksempel: Søk på Diett
Eksempel: Søk på Lån til aksjonær

Søkefeltet:

Du kan effektivt bruke søkeforslaget til å finne den informasjonen du er på jakt etter allerede før søket er gjennomført. Bruk piltast eller musepeker for å navigere mellom de ulike søkeforslagene. Stikkordene som kommer opp er kun forslag, og du kan også søke med de stikkordene du ønsker, og trykk/søk enter

Bruk av filter

Dersom informasjonen eller malen du leter etter ikke finnes blandt de øverste 4-5 treffene, kan du justere og avgrense treffet til fagområde og/eller type innhold

• Over søkefeltet kan du avgrense til fagområde

Søkeresultatet i DIB er delt opp i 3. Oppslag, Maler og sjekklister og Kilder. Dersom DIB har innhold vil du kunne få treff i alle 3. Under Oppslag vil finner du våre  veiledere, satser, kontoplan og skatte-abc. Under Maler og sjekklister finner du alt vårt praktiske innhold, og under Kilder finner innhold dersom du ønsker å fordype deg i noe.

Til høyre for hver kategori vil du finne en filtermulighet til. Her kan du avgrense søket etter type innhold

Nederst i hver kollonne vil du også kunne utvide med flere treff ved å trykke på pil nedover. Da åpner du inntil de 10 neste treffene.