Brukeradministrasjon

Legg til, endre og deaktiver brukere i din organisasjon

Oppdatert over en uke siden

Legge til bruker

Det aller enkleste er å melde inn brukere her (dette kan brukeren også gjøre selv), men du kan også legge til brukere via brukeradministrasjonen forutsatt at du har adminrettigheter.

Administrere brukere

Utvalgte brukere, ofte programansvarlig for dib i din bedrift, har tilgang til Brukeradministrasjon via hovedmenyen øverst til høyre i dib. I tillegg til å registrere og endre opplysninger på den enkelte bruker kan vedkommende her deaktivere brukere som ikke lenger skal ha tilgang til dib.

Endre brukernavn

Du kan endre navn og e-post til brukerne, men være obs på at hvis en bruker har sluttet og en annen skal overta tilgangen, bør du følge stegene for "Legg til bruker" og "Deaktiver bruker" for å unngå at den ny brukeren overtar alle de personlige innstillingene til den som har sluttet.

Endre en bruker til Proff eller Basis

Åpne brukeren fra listen og bruk menyen som vist under til å endre type bruker

Deaktiver bruker

Dersom en bruker har sluttet er det viktig å deaktivere denne.

Legg til bruker

Dersom en bruker skal legges til gå inn på riktig tilgang og velg "Ny bruker"

Er konto fulltegnet?

Dersom du får melding om at konto er fulltegnet er det ikke ledige plasser i lisensen, ta kontakt med oss på 95407070 eller chatten nederst til høyre.