Automatisk innlogging

1. Klikk her: https://app.dib.no
  2. Hvis du blir bedt om å logge inn, skriv inn din e-post og passord, og merk av for "Husk meg".
  3. Du er nå logget inn de neste 30 dagene på den maskinen du bruker.
  4. Når du er inne i løsningen kan du bokmerke siden (sette siden som favoritt) som du ville gjort med en vanlig nettside. Neste gang slippe du å logge deg inn igjen.

Hvis du opplever at du må logge deg inn igjen i løpet av 30 dager, kan det være at du har logget deg inn på en annen maskin i mellomtiden.

Endre passord

1. Når du er logget inn i DIB, klikk på knappen med ditt navn øverst til høyre
  2. Innstillinger > Endre passord
  3. Skriv inn det nye passordet

Registrere flere brukere

Såfremt man benytter seg av firmaets offisielle e-post adresse kan enten programansvarlig eller brukeren selv registrere navn og e-post adresse via http://innmelding.dib.no.

Den nye brukeren vil da få tilsendt en velkomstmelding hvor han/hun har anledning til å sette personlig passord.

Du trenger ikke tenke på antall lisenser din bedrift har. Hvis totalt antall registrerte brukere overstiger lisensen, vil DIBkunnskap  ta kontakt for å høre om det er korrekt antall, og evt. legge til flere lisenser.