Vi har laget en kort video som stegvis tar deg igjennom hvordan du søker og finner frem aktuell kontoer, tjenester og momskoder. KOSTRAhjelp er tilpasset hver enkelt kommune og dens kontoplan. KOSTRAhjelp er en veldig brukervennlig søkehjelp, så etter kun å ha sette denne videoen er du klar til å ta det i bruk :)

KOSTRAhjelp har allerede blitt tatt i bruk i mange kommuner, og brukes både i regnskapsavdelingen og ute i virksomhetene.

Spørsmål eller kommentar? Kontakt oss på kostrahjelp.no eller post@kostrahjelp.no