Regnskapsanalyse

Et nyttig verktøy for nøkkeltallsanalyse

Oppdatert over en uke siden

I Regnskapsanalyse kan du hente frem og sammenlikne en bedrifts nøkkeltall med inntil 3 konkurrerende bedrifter. Du kan også sammenlikne med bransjesnittet for hele landet eller fylket hvor bedriften har forretningsadresse.

• Legg først inn firmanavn

• Legg deretter inn konkurrenter (max 3)

• Du kan velge å vise bransesnittet i fylke og hele landet ved å velge med eller uten Bransjesnitt på høyre side

• På venstre side kan du velge å skrive ut, eller laste ned til Excel

• Nøkkeltallene hentes fra Proff Forvalt. Tallene for siste regnskapsår slippes 31. august.