En nettleser (browser) er som en bil som tar deg rundt på internett. Det finnes raske og sikre biler, og det finnes tregere biler. Oppgrader til en moderne nettleser i dag, og få en bedre og raskere opplevelse på internett.

Hvilken nettlesere støtter vi?

Slik bytter du

Hvis du har Windows 10 bytter du nettleser slik ved å gå inn på Innstillingene (eller trykk på Windows-tasten + I på tastaturet):

Klikk på "Apper":

og deretter på "Standardapper og valget under "Nettleser":

Denne dialogen dukker da opp:

Velg nå enten Edge eller Chrome. Hvis ikke Chrome er et av valgene, kan du laste ned nettleseren her, men Edge fungerer også fint.

Det siste du gjør er å fjerne alle snarveier til Internet Explorer (gammel vane er vond å vende)

Hvis oppskriften over ikke fungerer for deg kan du se denne artikkelen

Sånn, nå surfer du på nettet mye raskere, sikrere og med mer funksjonalitet enn før :)

Vi støtter ikke lenger Internet Explorer

Denne nettleseren vil få dib og andre moderne web-applikasjoner til å gå tregere og ikke fungere riktig. Vi anbefaler vi at du bytter til en av de over. Hvis selskapet ditt har en IT-avdeling, spør gjerne om det er mulig for deg å bruke en moderne nettleser.

Vi støtter heller ikke eldre versjoner av Internet Explorer (10/9/8).