Sikkerhet
Bytt til en moderne nettleser

Vi anbefaler Chrome, Edge eller Firefox

Oppdatert over en uke siden

En nettleser (browser) er som en bil som tar deg rundt på internett. Det finnes raske og sikre biler, og det finnes tregere biler. Oppgrader til en moderne nettleser i dag, og få en bedre og raskere opplevelse på internett.

Hvilken nettlesere støtter vi?

Vi støtter ikke lenger Internet Explorer

Denne nettleseren vil få dib og andre moderne web-applikasjoner til å gå tregere og ikke fungere riktig. Vi anbefaler vi at du bytter til en av de over. Hvis selskapet ditt har en IT-avdeling, spør gjerne om det er mulig for deg å bruke en moderne nettleser.

Vi støtter heller ikke eldre versjoner av Internet Explorer (10/9/8).