KOSTRAhjelp
Kom i gang
KOSTRAhjelp på 90 sekunder

Få en rask oversikt over hvordan du søker og finner svar i KOSTRAhjelp

Oppdatert over en uke siden

Her er en kort video som stegvis tar deg igjennom hvordan du søker og finner frem aktuelle kontoer, tjenester og momskoder. Videoen er fin å bruke til orientering, opplæring og oppfriskning til tidligere brukere.

KOSTRAhjelp tilpasses hver enkelt kommune og deres kontoplan. Dette er en veldig brukervennlig søkehjelp, så etter å ha sett denne videoen er du allerede klar til å ta i bruk løsningen:)

Mange kommuner har nå tatt i bruk KOSTRAhjelp og den brukes flittig både i regnskapsavdelingen og ute i virksomhetene.

Spørsmål eller kommentar? Kontakt oss på kostrahjelp.no eller post@kostrahjelp.no