KOSTRAhjelp
Kom i gang
Spre bruken av KOSTRAhjelp

Vi anbefaler at hver enkelt kommune legger inn en snarvei til KOSTRAhjelp inne i sitt økonomisystem.

Oppdatert over en uke siden

For å sikre at så mange som mulig i din kommune skal ta i bruk KOSTRAhjelp, anbefaler vi at dere legger til en snarvei til løsningen inne i økonomisystemet

Vi i DIB har laget en enkel veiledning på hvordan dere selv kan legge inn en slik lenke/snarvei i økonomisystemet. Alternativt, ta kontakt med din økonomisystemleverandør for å få dette på plass.

______________________________________________________________

Slik legger du snarveier til KOSTRAhjelp fra din økonomiportal i Visma eller Unit4/Agresso

Visma Enterprise (web)

På åpningssiden har man mulighet til å legge til Felles lenker og Egne lenker. Klikk på blyantikonet i en av boksene for å legge til "https://kostrahjelp.no" som snarvei for brukere.

Tips! Ikke logg deg ut av KOSTRAhjelp hver gang. Da slipper du å logge deg inn igjen når du senere klikker på snarveien.

UNIT4/Agresso web

Under Oppsett velg Systemadministrasjon > Systemoppsett > Oppsett verdier

Pos: Sett løpende nummerering

Tekst 1: Skriv KOSTRAhjelp

Tekst 2: Her legger du inn navnet på selve skjermbildet (f.eks TPO002), hvor knappen skal vises. Du finner ut hva skjermbildet heter ved å holde over menypunktet på web. Se eksempelbilde under

Tekst 3: Er firmakoden

Beskrivelse: Her skriver du inn linken til KOSTRAhjelp - https://kostrahjelp.no