Alternativ 1: Brukernavn og passord

Som bruker av våre nettløsninger har du et personlig brukernavn (e-post) og et passord som må oppfylle følgende krav:

• Minimum seks tegn
  • Må inneholde bokstaver og tall

Ta kontakt med oss i chatten hvis du vil vite mer lagring/validering av passord.

Alternativ 2: Pålogging via Microsoft

NB! - Lanseres juni 2018

En alternativ innloggingsmetode er autentisering via Azure AD (din jobbkonto).

Det er en forutsetning at den samme e-postadressen er registrert i vårt system før du kan logge deg inn på denne måten.

Det er flere fordeler med denne påloggingsmekanismen:

• du slipper å forholde deg til et eget passord for våre løsninger,
  • single sign-on - så lenge du er pålogget Azure AD blir du automatisk logget inn
  • muligheter for to-faktor autentisering avhengig av hva som kreves i deres Azure AD.