Webinar
Webbinar (anmälan)

Anmäl dig till ett av våra webinar för att lära dig mer om dib!

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Som användare av dib bjuder vi in dig till ett kostnadsfritt webinar.
I webinaret får du tips kring hur funktionerna i dib hjälper dig i ditt arbete, både teoretiskt och praktiskt.
Passar inte datum och tid? Anmäl dig ändå, då vi efter webinaret kommer att skicka ut en länk via mejl till inspelningen av webinaret.

Webbinarium - Så här kan du arbeta effektivt i dib

I detta webinar kommer vi att visa hur dib hjälper dig i ditt IFRS arbete och hur det kan effektivsera moment i din arbetsvardag.

Du kommer bland annat få en inblick i hur enkelt du kan söka fram och fördjupa dig i uppdaterade standarder, lagar och facklitteratur.

Vi kommer även att gå igenom våra praktiska verktyg som exempelvis checklistor, som hjälper dig att säkerställa att du får med all relevant information.

Vi ger dig våra bästa tips om hur du kan optimera både funktioner och finesser i verktyget!

Webbinarium ESG - Så förenklar du arbetet med hållbarhetsrapporteringen

Webbinarium ESG - Så förenklar du arbetet med hållbarhetsrapporteringen

Vad kan du förvänta dig under webibnariet?

• Hur både innehåll och funktioner i ESG-modulen kan effektivisera och förbättra din rapporteringsprocess.

• Att få en komplett översikt över ESRS-standarder - med länkar, referenser och klargöranden för ökad förståelse och effektivitet vid integration.

• Hur du med hjälp av våra artiklar och nyheterna inom ESG smidigt kan hålla dig uppdaterad

• Få en inblick i hur våra olika checklistor förenklar din rapporteringsprocess genom vägledning, filtrering av relevanta punkter, källhänvisningar, tydliga statusindikatorer, realtids-samarbete med kollegor och möjligheten till återanvändning för ständig förbättring.