Som bruker av dib, inviterer vi deg til gratis webinar

Du vil få en nyttige og praktisk gjennomgang, som gjør at du får mer igjen for din tilgang til dib!

NB: Passer ikke tidspunktet? Meld deg likevel på, så får du automatisk tilsendt link med opptak, når webinaret er ferdig.

Webinar

Tema: Oppslag og regnskap

I dette webinaret vil du få en nyttige og praktisk gjennomgang, som gjør at du får mer igjen for din tilgang i dib! Vi fokuserer på oppslag og praktisk innhold.

Påmelding onsdag 20. mars  10.00 - 10.30
Påmelding torsdag 25. april  10.00 - 10.30

Tema: Dokumentgenerator og dynamiske sjekklister

Vi viser deg hvordan du enkelt kan jobbe med alt fra enkeltdokumenter rundt styrearbeid, til hele dokumentpakker på egenkapital- og selskapstransaksjoner. Du får se hvordan våre sjekklister/veiledere tar deg trygt igjennom ulike typer prosesser.

Påmelding torsdag 7. mars 10.00 - 10.30

Påmelding onsdag 24. april 10.00 - 10.30

Tema: Revisjon og dokumentgenerator

I dette webinaret har vi spesielt fokus på innhold og relevante verktøy for de som jobber som revisor, revisormedarbeidere og rådgivere.

Påmelding onsdag 27. Februar 10.00 - 10.30

Tema: IFRS og rapportering

I dette webinaret vil vi vise deg innhold og relevante verktøy for brukere som jobber med IFRS og rapportering:

Påmelding torsdag 28. Februar 10.00 - 10.30