Som bruker av dib, inviterer vi deg til gratis webinar

Du vil få en nyttige og praktisk gjennomgang, som gjør at du får mer igjen for din tilgang til dib!

NB: Passer ikke tidspunktet? Meld deg likevel på, så får du tilsendt link med opptak når webinaret er ferdig.

Webinar 2018

Oppslag og regnskap

Dette webinaret gir en god innføring i DIB. Vi går igjennom bruk av oppslagsfunksjonen, og trekker frem litt ulikt og nyttig innhold

Fredag 21. desember           10.00 - 10.30

Webinar 2019

Oppslag og regnskap

Dette webinaret gir en god innføring i DIB. Vi går igjennom bruk av oppslagsfunksjonen, og trekker frem litt ulikt og nyttig innhold

Onsdag 09. januar           10.00 - 10.30

Dokumentgenerator og dynamiske sjekklister

Vi viser deg hvordan du enkelt kan jobbe med alt fra enkeltdokumenter rundt styrearbeid, til hele dokumentpakker på egenkapital- og  selskapstransaksjoner.
Du får se hvordan våre sjekklister/veiledere tar deg trygt igjennom ulike typer prosesser.

Torsdag 10. januar           10.00 - 10.30

Revisjon og dokumentgenerator

I dette webinaret har vi spesielt fokus på innhold og relevante verktøy for de som jobber som revisor, revisormedarbeidere og rådgivere.

Onsdag 30. januar 10.00 - 10.30

IFRS og rapportering

I dette webinaret vil vi vise deg innhold og relevante verktøy for brukere som jobber med IFRS og rapportering:

Torsdag 31. januar 10.00 - 10.30