dflow
En kort innføring i dflow
Slik kommer du i gang med dflow

dflow er en effektiv arbeidsflyt- og signeringstjeneste som er integrert med dib.

Oppdatert over en uke siden

Når du bruker en av dib sine over 1900 maler kan du enkelt overføre, redigere, samhandle og signere dokumentet i en uavbrutt arbeidsflyt i skyen.

1. Fyll ut mal i dib og send til dflow

Når du har fylt ut en eller flere maler i dib, for eksempel en revisjonsberetning eller dokumentene til en kapitalforhøyelse, kan du klikke på en knapp nede i venstre hjørnet som heter «Send til dflow» (finner du ikke knappen, er det bare å ta kontakt med oss, så ordner vi det for deg). Velg deretter malene du ønsker å redigere og signere og send til dflow.

Klikk deretter på lenken for å åpne dflow.

2. Rediger, kommenter og samhandle i skyen

I dflow finner du igjen dokumentene du nettopp sendte fra dib.

Når du klikker inn på dokumentene, får du opp en forhåndsvisning. Du kan velge redigere videre i Word Online eller dele med andre på knappene øverst til høyre.

I redigeringsmodus åpnes dokumentet i Word online. Her kan du bruke kommentarfunksjonen i Word Online til å samhandle med de personene du har valgt å dele dokumentet med. Når dokumentene er ferdige, kan du sende de til signering på den røde papirflyknappen. Har du flere dokumenter som skal signeres, huker du av aktuelle dokumenter og sender til signering.

3. Signering

Dokumentet blir automatisk konvertert til PDF i det du trykker send til signering. I signeringsmodus må du gjøre noen valg:

Ved sending av flere dokumenter til forskjellige mottakere velg "Signeres hver for seg" i nedtrekkslisten øverst til venstre:

Legg til personer fra eksisterende kontakter i søkefeltet eller legg til nye ved å skrive inn navn eller e-post:

Nye kontakter blir lagret i kontaktlisten automatisk for senere bruk, og må inneholde navn og e-post. Mobilnr er valgfritt, og kun nødvendig hvis mottaker skal motta SMS-varsel:

Som vist over kan du for hver mottaker angi om mottaker kun skal signere eller også motta det ferdige signerte dokumentet på e-post.

Før du sender dokument(ene) har du mulighet til å velge signaturmetode. Les mer om dette her

4. Oppfølging og oversikt

Tilbake på forsiden i dflow finner du en oversikt over signering status, hvem som har signert og til hvilken tid. Du blir også varslet på epost når dokumentene er ferdig signert, og signerte dokumenter er vedlagt.

dflow lagrer dokumentene i 90 dager og du vil få varsel når det nærmer seg dersom du ikke allerede har lastet ned dokumentet.

5. Innlogging

For enkel tilgang til dflow, anbefaler vi å legge https://app.dflow.com/ som snarvei i nettleseren. Dersom du har en bruker på dib fra før, er brukernavn og passord er det samme.