Alle samlinger
dflow
Funksjonalitet i dflow
Signering av flere dokumenter i en forsendelse
Signering av flere dokumenter i en forsendelse

I dflow kan du sende flere dokumenter til samme eller forskjellige mottakere i en og samme forsendelse.

Oppdatert over en uke siden

Dokumentene kommer tilbake til signert hver for seg, men den som signerer trenger kun å bekrefte signaturen sin en gang.

Slik sender du flere dokumenter til signering

Ved hjelp av avhukingsboksene på forsiden velger du flere dokumenter. Det dukker da opp en verktøylinje hvor du kan velge "Send til signering"

I signeringsbildet som dukker opp får du to valg:

Signeres samlet

Dokumentene sendes i en forsendelse og skal signeres av de samme mottakerne. I dette tilfellet vil den som signerer måtte bla seg gjennom dokumentene før de signerer med valgt metode. Selv om mottakerne opplever at de kun signerer en gang vil signaturen påføres dokumentene enkeltvis. Denne metoden er med andre ord tidsbesparende både for avsender og mottaker.

Signeres hver for seg

I noen tilfeller er det praktisk å kunne sende flere dokumenter samtidig, men ikke alle dokumentene skal signeres av de samme mottakerne. I dette tilfellet må mottaker signere på hvert enkelt dokument i flere operasjoner. Denne metoden er mest tidsbesparende for deg som avsender.

FAQ

Er det mulig å slå sammen dokumentene til en fil/dokument før det signeres av mottaker?

Nei, det er dessverre ikke mulig før øyeblikket. Du må slå sammen word eller pdf dokumentene på egen maskin før du laster opp til dflow.

Kan jeg velge rekkefølgen på dokumentene som sendes ut?

Nei, det er dessverre ikke mulig nå, men vi jobber med en god løsning på dette

Svarte dette på spørsmålet?