Webinarer
Webinar (påmelding)

Meld deg på et av våre webinarer i dag, og lær mer om dib.

Oppdatert denne uken

Som bruker av dib og dflow, inviterer vi deg til gratis webinar

Du vil få en nyttige og praktisk gjennomgang, som gjør at du får mer utbytte av dib.

Passer ikke tidspunktet? Meld deg likevel på, så får du automatisk tilsendt link med opptak, når webinaret er ferdig.

-----------------------------------------------

Tema: Kostrahjelp og dib kommune

Som bruker av KOSTRAhjelp og /eller dib kommune inviterer vi deg til gratis webinar.

Du vil få en nyttig og praktisk gjennomgang, som gjør at du får mer utbytte av KOSTRAhjelp og av dib kommune

Kostrahjelp: Påmelding - ny dato kommer

dib kommuneregnskap: Påmelding - ny dato kommer

Tema: Oppslag og regnskap

I dette webinaret vil du få en nyttige og praktisk gjennomgang, som gjør at du får mer igjen for din tilgang i dib! Vi fokuserer på oppslag og praktisk innhold.

Tema: Dokumentgenerator og sjekklister

Vi viser deg hvordan du enkelt kan jobbe med alt fra enkeltdokumenter rundt styrearbeid, til hele dokumentpakker på egenkapital- og selskapstransaksjoner. Du får se hvordan våre sjekklister/veiledere tar deg trygt igjennom ulike typer prosesser.

Tema: IFRS og rapportering

I dette webinaret vil vi vise deg innhold og relevante verktøy for brukere som jobber med IFRS og rapportering:

Tema: Revisjon og dokumentgenerator

I dette webinaret har vi spesielt fokus på innhold og relevante verktøy for de som jobber som revisor og revisormedarbeidere