Send oss din stilmal

Generer maler med selskapets logo, topptekst, skriftype etc.

Oppdatert over en uke siden

En lite kjent funksjon i dokumentgenerator er at du kan generere dokumenter til word med bedriftens profil.

Da slipper du å ha ferdigtrykkede brevmaler i printerskuffen eller kopiere tekst over i en stilmal du har liggende på maskinen.

Slik gjør du

1. Send oss et eksempel til support@dib.no på et word-dokument slik det fremstår når det er ferdig. Få med tekst, men pass på å anonymiser eksempelet.

2. Vi omformer denne til en dotx-fil (word-mal) og legger den inn på selskapets brukerkonto

3. Når du generer dokumenter i dokumentgenerator vil du få mulighet til å velge denne malen. Se bilde under

Hva kan vi tilpasse?

• Topptekst og bunntekst

• Logo

• Skrifttype (font) og størrelse

• Overskrifter

• Sidenummerering

..og en del andre ting. Det er ikke alle stilmaler som lar seg legge inn, så vi tar forbehold om dette. Men send den til oss, så tar vi en titt.

Merk! Dette gjelder kun for abonnement på dib som har minimum en Proff bruker

Eksempel på generert dokument